Tre Stora V :P

Visning, Vovve, Vandring !



Idag jobbade jag 9-17, var ensam i köket i två timmar :O som tur var överlevde jag tack vare Ganan som tog hand om de två stekar som kom upp på skärmen och tack vare Adde, som haft en snabbgenomgång av hur man gör cajun-pastan och vilken sås som går till vad på Fry-stationen :P haha !!

Efter det sprang jag in i Malin, påväg till Sandys :P Vi ska försöka ses i veckan o kolla på födelsedagspresent till Vään-dela, studentpresent till Sophie och Towe :)


Söta, Syster, Sophie <3

Sen en 10min-fika med Emelie på Sandys :P

och efter det mötte jag upp Towe i Gullmars :)
Vi gick på tre olika visningar med långa trevliga promenader och en trött liten Milou :O Han är verkligen den sötaste i världen!!! Min lilla gudson :D Han somnade på mitt ben när vi satt på en gräsmatta och rökte :P


Snutt-ungen !!!! MILOU <33

Efter alla visningarna åkte vi till skanstull, köpte med oss thaimat, från lådan och sen satte vi oss ute i Towes utegård och åt en trevlig middag, medan Milou sov igen :P

Nu ska jag gå och lägga mig tidigt, för igår hade jag så jävla svårt att somna !!

Imorn blir det löök-pass 10-14 och sedan brum-brum, gymmet, stan, gympaavslutning, middag med Ida, PUSSA på PLUTTI som kommer hem nån gång vid midnatt :)

BYE BYE

One more ..


bästa :P

testade nutri color creme idag när jag tvättade håret :P Såg ut som om jag blödde från skallen med den färgen jag hade haha :D


Justeee, jag har kommit på världens bästa 1,5års-present till Tobbe muhaha :P men det får ni inte veta vad det är fören han fått den :D (i efterskott för jag hinner inte fixa den fören 23 juni)

Nu ska jag torka håret o fixa mig, sen blir det bruuuuming med mammi !! <3

BYE BYE ( Tobbe :/ )

Oh I forgot about this :P


jobbig helg asså :P

Igår var jag dock ledig men det har varit asmycket på jobbet sen i onsdags då alla hade löning utom jag :P

Igår åt jag och Tobbe middag med Jenny och Pappi, sen gick vi på bio och såg Insidious, som sööög i slutet iaf :P haha!

Idag har jag jobbat 14-00 !! fett jobbigt, helt slut i benen o mina knän håller typ på att gå av :P men men, jobb är pengar o pengar är lycka ;) eller vad är det man säger ? :)

Saknar Towis o Vovveee!! :( träffade dom typ varje dag men nu har jag inte hunnit träffa dom på två dagar !! :O

Imorn blir det ett besök hos mormor, övningskörning, lägenhetsvisningar och sedan jobb igen :D



Nu måste jag sova !!
Måste pussa extra på Tobbe idag för imorn åker han till Italien :(

BYE BYE

Milou <3

Nu har jag träffat Towes lilla valp Milou nästan varje dag :P löööw him !

Mamma är i Göteborg just nu så det har inte blivit någon mer bilkörning sen i måndags.. Men på söndag ska jag köra igen :D Har fått mitt sommarschema nu så har planerat in körning fram till augusti haha :P

Vaknade assent idga, vet inte vad som hände :P Trodde att jag var ganska utvilad men tydligen inte.
'


Nu ska jag fixa mig, sen åka in till stan, leka med Emelie, sen måste jag ringa pappa o kolla om vi skulle äta hos honom idag eller inte..

fortsättning följer :P


BYE BYE

köra bil !!

heeej, jag o mammi har kört bil 8 ggr nu och förra gången kändes det faktiskt riktigt bra! Vi avslutade körningen med att köra till en visning på en lägenhet :)

Tyvärr har alla dumma lägenheter jag gillar gått upp jättemycket :(

Igår och idag är jag ledig, så jag var med Towis o hennes lilla valp hela dagen igår :P Idag har jag varit och ätit lunch med pappi och se åkte jag hem igen, snart ska jag åka förbi o gosa med vovven igen och sen blir det ännu mer bilkörning!!

Jag planerar att försöka plugga lite på recept snart också, för ju fortare jag är klar med dem, desto fortare får jag högre lön :)

BYE BYE

First day !

Hejsan!

Idag var min första dag själv på jobbet, och jag ÖVERLEVDE fast jag inte kunde hålla Elin i handen hela kvällen :P

Skulle haft en trevlig sovmorgon i morse och sen gått o gymmat.. men neeej!!! kl 07.20 typ, plingar det på dörren och jag som var i djupsömn drömde mardrömmar om att plingandet var "tickets" som blinkade röda på min skärm för att jag glömt bort hur man gjorde allt på jobbet, HAHA :P
fast det var bara en gubbe som skulle kolla ventilationen i lägenheten.. tycker dock att dom kan komma lite normalare tider, men men.. de flesta går ju till jobbet den tiden..

Nu sitter jag och myser i soffan med plutti och ska snart gå och lägga mig :)


coola bilder från en studio :)

imorn blir det lunch med mammi och sen jobb igen :D

BYE BYE

Shit ;P

Nu har jag varit sådär skitdålig på att uppdatera igen, haha :P

Men men, älskar fortfarande mitt jobb, massa trevliga människor och skitkul att vara på jobbet :) Imorn är min första dag som jag går själv, så alla får hålla tummarna för mig :P Kommer typ stressa sönder om jag får upp för många tickets på min skärm ! men förhoppningsvis är måndagar ganska lugna :)


Jag har gjort världens tabbar idag asså !!
1. Golvet på fridays är väldigt halt och jag har väldigt dåliga skor just nu. Jag tänkte vara duktig och gå ut med min tallrik till disken när jag hade ätit lunch och hade glömt att det var halt, så jag lyckades ramla ner för trappan :P tappade min tallrik som gick i tusen bitar, men lyckades landa på fötterna 6-7 trappsteg nedanför fallen men mitt vatten kvar i glaset iaf :P Så jag gjorde mig inte illa iaf men jävligt läskigt att ramla när det är kaklat i trappan, HAHA !!!
2. Jag skulle åka till mamma för att övningsköra. När jag sätter mig på bussen är det första jag tänker "shit va tanten bredvid luktar kiss" efter typ 1 min börjar jag fundera på att mitt säte är kallt o känner under ena låret.... jag har satt mig på ett säte där nån jävel kissat på sig !!!!!!! som tur var bor mamma precis vid busshållplatsen så jag fick låna byxor av henne men jag säger bara en sak !!! "Från och med NU kommer jag aldrig någonsin sätta mig på buss eller tunnelbana utan att känna på sitsen först eller ha med mig något att sitta på !!!!!!!!! " FY FAN !!!



Nu ska jag sitta o mysa med Tobias! Kanske ta en mozza-tallrik till middag :)

Imorn blir det gym, sen mitt första pass själv !!

BYE BYE

PEEENGAR ?!

Heej, jag känner vewrkligen behov av pengar just nu :P Har typ ingenting att leva på och kommer inte få lön förens om 5 veckor eftersom jag bytt jobb :P

Har just varit på mitt näst sista pass på Sandys o nu håller jag på att laga lätt och goood middag !!
Tobbe får potatisbullar och bacon och jag ska äta lite avokado med keso, löjrom o sallad :)

Sen blir det film och mys !!

BYE BYE

drinks !!

igår på jobbet när jag hade en "femma" hörde jag en servitris som sa att hon skulle ha en vit månad o alla andra sa att de e aslätt bara man har en pojkvän.. men nej, inte om pojkvännen är bartender :P då är det inte lätt..

just nu har jag suttit o drickit vin från vår halv-personalfest och blivit väldigt onykter :P


jag och ida <333

BYE BYE

Lalala :D

Guud va kul det är med nytt jobb asså !!

I fredags fick jag dock bara stå och preppa grönsaker o kyckling, men det gav mig iaf chansen att lära känna en kille som också jobbar i köket :) Niklas som han heter, hade bara jobbat där i 4 veckor o trivdes bra :)


Uppvisningen igår :P Jag står sist på alla varven! Inte bästa filmningen men men.. inte bästa uppvisningen heller HAHA !!

Igår jobbade jag med Elin igen och fick sköta stationen själv flera ggr när hon hämtade grejer och lärde mig flera recept :) hihi! Fick massa beröm både av Elin och en av managerna :P
efter jobbet tog alla i kökspersonalen några cider i restaurangen och det var skitkul att umgås lite med nytt folk :)

Har hitills gjort 2 av 5 prov för att bli såkallad validerad friday's personal !! Även det har jag fått applåder och beröm för :P ska försöka göra de andra proven så fort som möjligt också för det gör att man får mer betalt och lite förmåner som tillexempel dricks :)

Idag har jag varit med Towe och druckit kaffe i Björns Trädgård och efter det har jag kört lite med Mammi :) Hon ville att jag skulle svänga ut på enn väg men neeeej :P jag vågade inte för jag visste inte hur vägen såg ut så det slutade med att mamma körde en sväng och visade att det inte var något farligt :P Så nästa gång ska jag göra det :)

Nu blir det filmkväll med mys !!
Imorn blir det sovmorgon, gym sen jobba 16.45-24.00 :)

BYE BYE

Jobba jobba jobba :P

Igår jobbade jag på Sandys, nu har jag bara två pass kvar där.. Men det känns ändå som om jag jobbar varje dag :P
Iofs gör jag det just nu men snaaart får jag en ledig dag :)

Just nu sitter jag och väntar på min tvätt som snurrar i tvättstugan.. Tobbe har gått till jobbet och slutar kl 5 och jag börjar på Fridays kl 5 typ.. :P

Kommer typ vara död på uppvisningen imorn !! Ska vara där kl 9 typ o sen ska jag jobba till 1 på natten... :P



Men men ..

nu ska jag äta lite o ta min första morgoncigg :)

BYE BYE

T.G.I. Friday's !!!

Woho !! Jag har överlevt mitt första jobbpass på fridays :)
Jobbade i den såkallade "linjen" i köket tillsammans med min "coach" Elin, som var skittrevlig :)

Det började lite läskigt :P Satt först i baren och kollade på menyn och beställde en latte.. Tillslut hade jag samlat nog med mod för att beställa mat och bege mig in i personalrummet !! När jag kom in var jag själv och när folk började strömma till var det bara en som hälsade.. Så jag satt där och petade i min sallad och lyssnade på de andra tills min kära älskling räddade mig genom att ringa och säga att han kommer förbi och pussar på mig :)

Så jag sprang för livet ;P o stod ute med honom i ungefär 5 min. När jag sedan gick tillbaka säg jag tjejen som intervjuade mig och bad henne att presentera mig för Elin. Efter det gick allt jättebra :)

UTOM min jävla hosta som lyckades smita sig på så fort det osade till.. men som tur var hann jag ut ur köket innan jag började hosta :P

Väldigt lyckat förstapass och ser fram emot nästa :)

DVS... LOVE MY NEW JOB, soo far :))



Imorn blir det gamla hedliga Sandys och på fredag kör jag Friday´s igen :)
Inte mycket ledig tid nu men det är det väääärt !!

BYE BYE

Brum-brum :)

Idag var jag och mamma och körde bil igen :)

Efter ett långt jobbpass var det underbart att ha något kul att se fram emot !! Idag övade vi på att ha koll på var man har bilens kanter, osv. Vi backade in och parkerade och övade på att växla mellan 1an o 2an medan jag körde plus blinkers när jag körde på en väääg :D hihi !!

Nu har jag fått mitt schema för mitt nya jobb :) Thank.God.It's:FRIDAYS !!! :D hihi <33

Nu har jag just ätit lite god middag, avokado med creme fresh och löjrom, lite halloumi och äppelteeee :)


( från premiärgrillningen i måndags <33 )


Imorn är det introduktion för mig och innan dess ska jag försöka hitta arbetskläder!

Nu, mys framför tv:n..

BYE BYE

RSS 2.0