jobb jobb ..

Nu ska jag sova..

Jobbar typ hela tiden, känns som att jag absolut inte hinner något annat :/ öppnar imorn o jobbar heldag på söndag så ingen utgång på helgen heller, kanske nästa helg :)

Jag har fortfarande inte funderat ut vad som hänt med min dator, om nån vet vad som e fel så hjääälp :P
Det går inte att öppna nya rutor (från andra sidor), t.ex när jag ska infoga ny bild så blir hela den rutan som öppnas vit... :(

men men, har lämnat in min otroligt intressanta uppsats om kulturhistorisk bevaring ;P

ha det bra, BYE BYE

Guuuuuud..

.. nu måste jag verkligen börja med min uppgift till på torsdag.. men jag har så mycket annat att tänka på också..

Nu är det 29 dagar kvar tills jag ÄNTLIGEN åker till Thailand igen :) Den här gången åker jag med pappi, Olle (farbror) o Tobbe :) <3<3 20 december till 5 januari !!Hihi, bli avundsjuka !!! :D

Just nu är jag hemma hos pappi på besök med Tobbe :) imorn ska jag hjälpa pappa att slå sönder jennys lägenhet ;D muhaha! får lite pengar för de också :) o de behövs verkligen just nu :) fett fattig :P


Längtar tillbaka till sommaren o den underbara solen :/ palla all snö o bajs..
Bilden e iofs tagen väldigt sent på sommaren, men ändå varmt iaf... :(

Men men, nu ska jag åka hem t brommaplan :)

BYE BYE


Felicia, svar på din kommentar !

Angående den där krämen så köpte jag den och smörjde in mig varje kväll innan jag skulle sova och jag tycker faktiskt att den har hjälp. De har i alla fall blivit mycket mindre och mer samma färg som resten av huden.
Men jag har samtidigt användt mig av en yves rocher kräm som ska hjälpa mot apelsinhud (celuliter) och minska omfång där man smörjer in den, så det kan vara den som gett resultatet, hur som helst tycker jag och min omgivning att jag blivit både smalare och fått slätare lår :)
(för att hitta yves rocher-krämen, gå in på deras hemsida och sök på typ bristningar eller celluliter, Lycka till!)

Hej hej.

Jag vet att jag har slutat skriva helt och det har en enkel förklaring..

Jag går på KTH 3 ggr i veckan, jobbar i snitt 6 dagar i veckan och har tävlingar, kurs, mm varje helg... en aning jobbigt men men, jag måste få ihop pengar till att kunna överleva de timmar på dygnet som jag faktiskt hinner äta o bo någonstans...

Jag kände mig tvungen att gå in och skriva för att det var så länge sen och jag är så trött, irriterad, stressad och halvt sjuk.. plus att jag lovade Viktoria att jag skulle börja skriva lite recept på min blogg då och då eftersom hon älskade min fetaost-omelett :)

Fetaost-omeletten är nyttig och otroligt goood :)
lunch för en person:
ta ca 4 frysta brockoli och en halv deciliter frusen spenat och värm det i micron till det är helt tinat.
Ta sen ca 3 ägg och en tredjedels fetaost och blanda ihop det med spenaten och brokolin och sedan kan du krydda som du själv känner :) Jag brukar krydda med citronpeppar och lite grillkrydda. Sen är det bara att steka alltihopa och göra en röra eller en omelett!

Ett annat tips om du vill vara nyttig är att göra en riktigt god sallad, istället för potatis, ris eller pasta. t.ex:
Avokado
Tomat
Gurka
Mozzarella
hackade morötter
majs


och sen hälla på lite olja och vinäger :)

Nu ska jag sluta skriva saker som bara viktoria vill läsa, fast jag kommer skriva ett recept de gånger jag skriver iaf. Tyvärr så är det något med min dator som gör att jag inte kan lägga upp bilder, och bara det är ju en väldigt stor faktor till att inläggen kommer att vara såhär tråkiga fram tills jag lyckas fixa det, men var bara lugna, jag SKA fixa det :)

Ha det bra så länge!

BYE BYE

RSS 2.0